Cairan coklat berdarah dan lendir berdarah

Sy 38w2d, tibe² cek keluar lendir coklat ad darah dan lendir ad darah. Ni tanda bersalin ke? Sbb sy mula sakit pinggang n perut sejak pkul 3 ptg 6.11 ..dan yg ni keluar pkul 1pagi harini#firstbaby #firstmom maaf gambar kotor

Cairan coklat berdarah dan lendir berdarah
1 Balas

Aah mommy, ni salah satu tanda bersalin. Boleh prepare ke hospital. Standby barang ii dalam kereta. Hihi. Semoga semua berjalan lancar❤️

1y ago

rasa mcm bila tahan kencing yg banyak.. lepas tu tibe² keluar