alhamdulillah

Pkul 2.30pagi baby boy berat 3.25kg Trima kasih pd y mndoakn sy... alhamdulillah...xlama Kali ni...pkul 12.30 pegi hsptal pkul 2.30 dh bsalin...syukur d permudahkn Allah... Sy doakn sesapa y tgh tgu due tu d permudahkn urusan nnt...amin....

alhamdulillah
308 Balas

Tahniah... Sy masih lg ditahan di wad , over due dah 2 Hari, doc kata tgu labour room kosong , pdhal doc kk dah bg arahan utk induce , tp doc hospital cuma masukkan belon je dulu, bukaan cuma 3cm je lps tu, contraction Pon mcm main2 je , skrg baru buka 4cm, x gerak2 Dr smlm .... Doc kata priority utk sy masuk labour room, to ayat Ni dr smlm sy dgr... Dah 2 Hari tgu labour room x panggil2 Pon.... Lama lah sy bertapa Kat hosp ni

4y ago

Shah Alam, tp smlm petang labour room dah panggil, so dah selamat melahirkan 😁 alhamdulillah

Esok saya kena warded untuk bersalin insyaallah Tolong Doakan semua semoga Allah SWT mempermudahkan & melancarkan urusan bersalin saya & diberikan kesihatan yang paling terbaik selamat ibu & anak amin aminn aminnn yarabball aaalaaaminnn🤲🤲🤲

alhamdulillah tahniah puan, selamat berpantang ya! ☺️ semoga baby and mummy sihat selalu. doakan saya juga dipermudahkan urusan bersalin due hujung bulan ni #firstbaby

terhrunye tengok.. sye jd sebak... tahniah.. sye punye due lagi 5 minggu. sye kne besalin 38 minggu. kalau x besalin sebelum 38 sye kene pakse besalin. takutnye...

Aamiinn.. alhamdulillah tahniah mummy comel bb boy, selamat berpantang n semoga bb n mummy sehat . tgh tunggu due on 17.june ni.. hope semua berjalan lancar.. aamiin

Masha Allah comelnya awak sayang 😍 tahniah sis, selamat berpantang. Doakan saya juga ya nanti, tak lama dah awal bulan 5 ni due. Nebes + eksaited 😅

Alhamdulillah All praises to Allah. Selamat berpantang puan. Jaga diri elok2. Moga membesar jadi anak soleh ye baby 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

aaminn ya rabbal alamin.. sy tgh tunggu hari.. apa2 pun tahniah n slmt brpntg.. cute baby, smoga mnjdi ank yg soleh brjaya dunia akhirat... aaamiin

Alhamdulillah dan tahniah sis. Slmt berpantang. Semoga sis dan baby terus dikurniakan kesihatan yg baik. Aamin Ya Mujib YRA 🤲🏻

Arr comelnye😍..tahniah sis..xsabar nk tggu baby saya kluar plak..doakan saya jgak yer semoga saya mudah bersalin mcam sis..😉