ada yg sma x

hy momies , ada x yg 39w belum bersalin lg ? rsau jugak sebnrnya sebb kadungan pertama dlu 38w 2d dah kluar yg adik dia ni syok sngt dlm perut 🤣

6 Balas

saya pn tgh pregnant no 2, due bulan Dec, minggu xmas tu. Biasa no 2 org cakap akan keluar awal sikit sebab dah ada laluan, tapi sy ada juga baca pengalaman org lain yg no 2, keluar lewat sikit..huhu. Saya pn berharap, ank no 2 ni keluar awal sedikit masa cuti sekolah, senang sikit nak berpantang sebab ada mak jaga and tgk kan ank sulung. Moga urusan kita semua dipermudahkan.

sme..ank slong 38w dh kuar...yg adk smpy kna serah diri 40w 1d bru kuar..tu powm dh 3 kali induce ubat ttp 3 cm😅😅skrg bby dh 42 hari dh

1y ago

bersalin normal je...mjur lpas pcah ktban tu jln trbuka...klu xtrbuka mmg kna czer jgk...

ank pertama dgn ank ke 2 berapa tahun beza?. sy pun prgnant ank ke 2. risau jgk😅

semoga d permudah kn yah sis 😘

moga dimudahkan urusan

moga dipermudahkan sis