Assalamualaikum Mummies..

Sy baru 4 weeks, anak pertama Blh suggest susu yg sesuai n sedap untuk consume, sebb sy x blh minum susu plain nk muntah.. N blh ke bersama suami awal pregnant ni.. Hahah kesian suami? kawan2 ckp nt dlu sbb baby x kuat lg..

2 Balas

Susu berperisa boleh tapi tinggi gula. Takut sangkut gdm je. Nak bersama pun boleh. Kalau rasa yakin and takde bleeding, it should be okay.

try enfamama..ade vanilla n chocolate..nk bersama boleh je sis..