ada yg sma x

hy momies , ada x yg 39w belum bersalin lg ? rsau jugak sebnrnya sebb kadungan pertama dlu 38w 2d dah kluar yg adik dia ni syok sngt dlm perut 🤣

6 Balas

saya pn tgh pregnant no 2, due bulan Dec, minggu xmas tu. Biasa no 2 org cakap akan keluar awal sikit sebab dah ada laluan, tapi sy ada juga baca pengalaman org lain yg no 2, keluar lewat sikit..huhu. Saya pn berharap, ank no 2 ni keluar awal sedikit masa cuti sekolah, senang sikit nak berpantang sebab ada mak jaga and tgk kan ank sulung. Moga urusan kita semua dipermudahkan.