Anak kedua

Sy mengandung anak kedua dan skrg dah 39w 4day. Risau sngt sbb tak bersalin lagi. Waktu ank pertama 38w dah bersalin. Tanda2 pun takde lagi ni selain rasa ngilu bahagian bawah je. Ada apa2 ibu2 boleh share utk lega kan hati sy yg risau ni

2 Balas

jgn risau sis..kita sama..saya dh dpt date utk serah diri..hari2 buat senaman pon still sama..bersama dgn suami pon dh buat...berharap sgt dpt bslin dgn mudah...smga allah mudahkan urusan kitaa smuaa ..

jgn risau..lps tarikh due date doc bg tempoh lg sminggu kalau xbersalin...kerapkan bersama dgn suami ye