Did your husband panic when you went into labor?
Voice your Opinion
Yes
No

3259 respon

18 Balas

tak smpat panik kot rasanya bgtahu die time lepas bersalin masa sakit tu secara jujurnya tak ingt langsung nak bgtahu die sbb masa tu pjj 😂

He is cool person ... Malah dia yang slowtalk dgn sy time situasi genting time tu. Alhamdulillah #TAPSupermoms

Nope..i'm czer..husband look like cool ..just say please be strong b4 going to operation theatre

panik gila! kita call kata dox suruh warded pun dia dah serabut nak balik umah time kerja😂

Suami relax je.. Even tgh sakit ni.. Dia boleh jd tukang sorak.. Push push..

panik sangat😂sebab tiba2 pada 36w6d wife contraction dan bersalin😛

maybe la kot. sebab tengah tunggu hari nak bersalin ni. dua2 dh nervous

x. .rilex je. .tp x rilex ble bini da pent. mse ank first 😆

Dia panic sebab dia dengar saya jerit. 🤣

Call byk kli tp xdpt angkat...