Scan x nampak 6 weeks

Hurmm..hello semua..hr ni tadi sy jumpa doc check cara transduser (dari vaginal)..still. nampak kantung baby.?? And then,doc amik darah nak siasat takut kandungan luar rahim..coz b4 ni sy ada kuar darah spot..?dahla 1st preggy ni..bingung plk di buatnya.Nak nangis pon confius ?

2 Balas

bru lg kot sis.....mcm kes sy aritu la...bru 5 weeks...doc scan atas bwh...ckp kntung xde...tkot hamil luar rahim..bertekak jugak dgn doc sbb awl lg...tp dia suh stay ward 48 jam..utk taw result darah...Alhamdulillah xde...tp xlama lepas tu sy gugur... xde rezeki...

4y ago

itula sis..tp sian diorg..5 tahun dah menunggu ni.....hr tu happy sgt dah😭.Pas ni sy dh insaf taknak cakap awal2 di kemudian hr kalo Allah bg rezeki lagi..tgu je result sy nanti sis..rabu sy update lg..sakit dah kepala sy sis..lapar mungkin.😞tq tau sis..😘moga kita sama sama kuat..aminn

*still tak nampak kantung baby