5 minggu 6 hari..keluar tompokan darah campur lendir putih

bila saya kata keluar darah suami terus bawa gie klinik swasta.bila scan perut tak nampak baby dan kantung,doc masukkan alat scan melalui faraj alhamdulilah nampak kantung dan baby..doc kata dh ada jantung baby,awk nk dengar tak sy kata "nak"..dgr jantung baby lega hati sy kandungan sy 5 minggu 6 hari.. kata doc normal ada spotting awal kehamilan dan doc bg ubat kuatkan rahim..

5 minggu 6 hari..keluar tompokan darah campur lendir putih
1 Balas

Alhamdulillah semuanya baik baik je. Semoga urusan sis dipermudahkan ye, amin!!! ❤️