Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana kesemua brand hadiah starter tersebut saya gunakan untuk precious baby kesayangan saya Nur Aleesa Nayla yang saya tunggu kehadirannya selama 14 tahun🥰 Kualiti jenama tersebut yang tiada tandingan serta bahan organic yang digunakan adalah selamat untuk digunakan pada bayi saya & bayi-bayi yang lain..😊 Selain daripada itu, aplikasi TAP ini juga sangat-sangat membantu saya sepanjang kehamilan & selepas kelahiran sehingga kini setiap hari saya akan gunakan aplikasi TAP ini..pelbagai info saya rujuk dan ianya memudahkan ibu baru seperti saya dalam membesarkan anak, terima kasih TAP..❤️🫶🏻😇