Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱

Hujung tahun ni jom menang hadiah menarik dari Mothercare jom? Kali ni 10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote. Dengan itu, anda semua berpeluang besar untuk memenangi hadiah ni. Sila pastikan anda mendaftar di contest dulu dan jangan terus komen di sini tau. Sebab kalau tak daftar, ia dikira tidak sah. Contest bermula pada 18/11/2022 - 1/12/2022. Semoga berjaya! Link ke contest: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mothercare/1723?lng=en

Screencap, Komen & Menang produk Mothercare📱
51 Balas

Saya layak memenangi Newborn Starter Tote kerana saya sangat yakin dengan kualiti produk-produk yang disarankan oleh The Asianparent. Saya juga lebih yakin untuk mengamalkan ilmu Dan tips perkongsian Dari artikel-artikel oleh The Asianparent, kerana ianya logik Dan sah Dari perkongsian pakar. Selepas melahirkan bayi saya 25 Oktober 2022 baru-baru ini, saya juga telah menjadi pembeli tegar produk saranan theAsianparent Dan sangat berpuas hati. Dengan memenangi Newborn Starter Tote, saya boleh kongsikan dengan lebih ramai para Ibu tentang theAsianparent Dan menyokongnya!