4 months pregnant.

Hubby doesn't try to put his hand on my belly. Only did it when i hold his hand to my tummy. Normal?

245 Balas

xtau lah itu normal ka apa.. sbb sy pun alami tu msa mngdung dulu. balik2 jg suruh laki pigang. kdg2 dia sndri refuse. refuse apa bnda nya hahaha.. menolak. dia ckp xpyh. xda juga tu. sbb knpa, bby sy ni pandai kena kan bapa dia. kdg2 diri sndri pun dia kena kan.. sngja mnta perhatian. haha.. tapi sbnrnya bapa tu yg paling excited nnti kalau kluar bby.. skrg ni mmg ego ja tu. tpi jgn ambil hati. tgk muka dia kalau serius sgt x mau pegang tu baru kena bawa bincang.. kena bgtau suami kalau prgnant ni bukan mngada ngada merajuk.. mmg sensitif.. 😅😊