Puasa tapi muntah

Hrini cuba puasa, mmg tahan smpai berbuka walaupun mcm roti canai rasa.. tp lepas je berbuka terus muntah hbs.. ptut ke esok puasa lagi? 🥺

6 Balas

Sama macam saya.. Berbuka baru 2 3 suap roti.. Lepastu terus muntah.. Esok tu tk larat nk puasa.. Tak sempat pukul 9 pagi lagi saya dah buka sebab tiba2 rasa pedih ulu hati. Harini hari ketiga puasa alhamdulillah berjaya puasa tapi tulah.. Baru makan 1 potong buah terus muntah.. Rasanya mcm esok pun ponteng juga ni.. Fuh jadi penat sgt lepas muntah.. Nak makan balik mmg amik masa lah..

2y ago

Semoga dipermudahkan insha Allah aamiin