Skdr meluah dn minta pndpt..sbb ini adalah prtma kli sya jdi sorang ibu

Hrini ank sya dh 25hri... sya ada mslh puting susu bdn jnis pndek, nak susukn kdg ank smpai mngis.. sya pn kdg emosi naik trun.. puting susu btl sya ada beli tpi ank sya xnak juga.. kdg sya mngis tngk ank sya,.. boleh x bgitau sya apa perlu sya buat,spya ank sya knyg... puting jnis mcm mna lgi sya prlu beli..

5 Balas

sis, beli nipple puller utk tarik² puting bagi keluar. sy pun mcm sis. awal² mmg menangis nk susukan baby. baby tak blh nk hisap. lps tu sy sampai panggil lactation consultant utk ajar menyusu dgn puting gitu. dlm masa yg sama sy beli pam susu jgk. bagi anak botol. sebenarnya bila kita kerap pam susu puting akan keluar. lama² baby akan senang nk hisap

2mo ago

baik sis