29week 5day

Sya dh pregnant 29week lbih, but nurse msih tk bagi sya krtas tnda gerakan baby...selalu brapa week bru dia akn bgi? 29week 5day ni, msih awl lgi ke? Sya risau kdg ank sya ad kurg grak, ad grak slow dri biase...bile jdi mcm ni sya tk tau ank sya dh gerak brapa kli, sbb sya tk kira sgt...😬😬

4 Balas

Xsilap mase 28week nurse dh suruh pantau gerakan baby dan tanda dlm buku pink.....x pun puan pantau je dri skg n next check up cube tny nurse tu....kot2 die terlepas pandang ke kn.....

4y ago

Minggu depn check up sya lgi, nanti sya akn cuba tnye nurse...lgipon hritu sya trlupa nk tnya psal bnda ni, bile dh smpai rumh bru la tringat...😅😅 Ok TQ sis

dlu tips sy klw bby kurg gerak sy mkn manis"conth kurma ..Sama sy minum air sejuk. skit jer tak pya byk... trus rsa tendangan

dalam buku tu ada table tu kan. guna aje pencil dulu. ataupun boleh download apps. saya guna kick counter

sy 27w nurse da suruh kira