28w

Hri ni scan 28w... >>Doc bgtau kepala baby kat ats....Harap2 baby akan berpusing...Kepala ke bawah .... >> berat naik 1kg dlm masa 2w...Huhuhu...Kene cek tekanan darah selang sehari >> next week kene repert minum air gula... Doakan baby saya berpusing ke tempat yg btul..Kuat kan smngt demi mu syg...

1 Balas

Banyak2 bercakap dengan baby sis sambil usap2 perut.. Pujuk2 dia supaya berpusing. Semoga semua nya selamat sis 🤗