Kepala baby kat bawah

Semalam scan bby utk 28w, Doctor bgtahu kepala baby dah dekat bawah. Bby still akan berpusing lg ke?

8 Balas

sy mse 24weeks kepala baby dah dkt bwh.25weeks scan dgn pakar di hsptl kepala atas pulak.Ahad ni 28weeks ade repear scan.Doc nak pantau lagi.

depends .. ada orang baby dah stay and ada yang boleh berpusing. moga baby stay kepala kat bawah sampai nak bersalin nanti .

28w baby masih bole pusing.. nti 36w doc akan scan semula utk check kedudukan kepala baby..

macam saya 26 week dah kat bawah alhmdulillah sampai tiba mase bersalin tetap kat bawah sis...

3y ago

ye sis semoga di permudahkan sampai bersalin ye sehat mommy n baby...

depends...kandungan sy 29week baby kepala da ke bawah smpai la skrg 34week da

baby still boleh berpusing, nnt scan masa 36w check position lg

ada possibilities .. nnt boleh scan lg

bby sy dh xpusing dh... dok bawah je kepala..

3y ago

Thankyou awak. Skrg dah berapa week?