Baby dlm perut kecik

Hai mami.. sy nk tny mcm mana nk bt tuk naikkan berat baby dlm perut.. sy minggu ni 28w, td p scan swasta berat baby xsampai 1kg. Doc kata Sepatutnye 28w berat dh dlm anggaran 1kg. Doc bt ukuran lilitan badan, kepala, peha dapat dlm ukuran 26w5d.. doc ckp klau baby xde perkembangan berat kemungkinan 38w nnti kene induce, sy xde mslah kesihatan hb ok, darah tinggi dgn gdm xde.. sy anak first xtau nk bt mcm mana, boleh ke mami2 bg tips mcm mana nk naikkan berat baby dlm perut ni..tq mami semua #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

sebelum ni sy minum susu annum start masuk 5months n perut terus keluar (sebelum tu perut x nampak sgt) skrg sy minum susu similac perisa vanilla. so far, similac ni ok utk sy. perut senang lawas, x sembelit. harap dpt bantu awak ye 😄

1y ago

baik awk.. nnti sy try minum susu similac harap2 dapat naikkan berat baby dlm perut ni.. lepas je doc bgtau berat baby xsampai 1kg terus rasa down sngt, nk tdo fikir baby, bngun tdo pun fikir baby.. harap dapat membantu sy dgn baby susu ni. tq awk

minum susu mengandung

1y ago

susu mengandung brand ape ye awk.. sbb skrg sy minum susu dutch lady. susu anmum sy xleh minum cirit