Janin tanpa nyawa dalam rahim

Hr ni hr sy rs lbh baik sikit dr kelmarin.Kelmarin sy mmg nangis sepuas2nya sbb ms doktor bgtau janin sy dh x denyut jantung lagi sy dh menahan perasaan.Sampai rmh baru sy nangis sepuas2nya sampai mata kembang.Skrg sy cuma nak double check yg janin berusia 2bln lbh ni mmg dh x bernyawa lg...Sy nak usaha cara lain utk paksa dia keluar.Sbb risiko cuci menakutkn sy...Sy nak dia keluar semulajd..Doakn sy ya mommie semua......

Janin tanpa nyawa dalam rahim
40 Balas

moga d permudahkn urusan sis....aamiin.. sy pn penah keguguran mse kndungn 10w...doc bg mse smggu biar kuar sndri...alhamdulillah..smua nye kuar sndri kt umah...

3y ago

ye lh...sbr je ni...minggu dpn pergi appmnt kat kkia mcm biasa je lh selagi janin x keluar.