Kandungan tak berkembang

hi,nk tanya sesiapa ad pengalaman, sy bleeding hr ni tp xbyk klu ikut date last period hr ni 10weeks tp bila scan janin kecil dlm 6weeks dan xdpt detect jantung. Dr suruh repeat lg 2 mgu. ad hrapan lg x sy.. sbb td Dr. ckp mcm xbg sy mghrp ja.😥

2 Balas

pnglmn sy, klu awk period tiap bulan..possibly xde harapan since beza lebih dari 2w dan awk dh mula bleeding. awk dan suami perlu redha..moga ada rezeki yg lebih baik slps ni

4mo ago

saya dah gugur hari ni..4 hr jgk bleeding bru complete.

mcm sy dulu spatutnya 12w tapi scan 8w makin kecil lepas 2 minggu tu sy gugur .