Follow up kkia

Perlu lagi ke nak pergi follow up kat kkia tu wpun sy dh disahkn doktor pakar yg sy ni gugur...Ms check kandungan 2bln tu kat doktor pakar dh sahkn janin sy x bernyawa dh...Janin masih dlm rahim ni...Dh tanya kat nurse td perlu lg ke nak follow up...Dia kata selagi janin tu x keluar mmg kne pergi...mn tau ada kejaiban...Kata2 tu buat sy sy berharap lg tp sy dh cuba sedaya upaya utk menerima kenyataan yg janin sy dh x bernyawa...Sampai drh sy naik td sbb mlm x dpt tdo..kne stress...Sblm ni sy xde drh tinggi pun.Brt bdn pun dh susut cpt...mula2 buka buku pink ni brt 59.5kg,lps tu turun 59.35...Hr ni dh jd 57kg dh...Try check upt pun masih positif sbb janin masih ada dlm diri sy ni.😭#mommybuntu

Follow up kkia
2 Balas

lps dpt letter ke hospital. next appointment kk sebulan lepas tarikh Surat tu. Sy lupa nk inform dh gugur. jd nurse call utk tnya knp xdtg appointment. bila bgthu dh gugur. tkde dah follow up mana². dpt mc jela 8hri

3y ago

ni mmg dh sah2 doktor tulis dlm buku pink tu yg no fetal heart seen..Dan kesimpulan doktor tulis sy gugur.Kelmarin masih buat pemeriksaan rutin kehamilan.Check drh,perut,timbang dan check air kencing.

Still kena pergi sis. Kalau dah gugur pun kena inform kk

3y ago

entahlh...lps dgr kata2 tu keluar dr mulut doktor emosi sy terus tergganggu sampai brt sy turun..drh sy naik...walhal sy xde drh tinggi pun sblm ni...Medical checup tiap tahun ok je drh.Drh sy blh turun mendadak dan naik mendadak..