C SECT

How many days you still can feel e pain? When is the average period you can be active like before?

4 Balas

Biasanya kalau dlm pantang jaga elok2, lepas 100 hari memang dah aktif macam biasa.. Tp ada jugak kawan2 yg lepas setahun pun still sakit bila angkat barang padahal barang ringan je..

5y ago

A'a elakkan kalau boleh makan telur, ikan yg bisa2, sayur yg buat perut kembung.. Yg biasa kita dengar org pantang tak boleh makan tu, jangan makan.. 44hari.. 100 hari tu jaga makan jugak tp telur dah boleh makan la.. Asalkan takde alergik, gatal2 kat tempat ceaser

caesar,already 60+...but sometime i still feel are little pain on that area

saya 2minggu baru rasa ok sikit badan. Consume ubat klinik panchor.

After csec, it takes about 2-3 months for me to be active like before

5y ago

If possible, try to avoid from doing heavy work, always ask help from your husband. Just focus with your baby