baby 1 bulan

how long baby did not stretching his body like 'menggeliat'?

9 Balas

same goes to my baby. from pantang till 2+months now. mengeliat and meneran sampai muntah susu. also kaki tangan sentiasa bergerak tak penah diam even tengah menyusu. lasak sangat. older people said baby teran isi nak cepat besar. nanti lama2 takde dah gitu tapi taktau la bilanya. 😂

same with my baby.. menggeliat dh mcm meneran..sampaikan Abg² dia thinks their adik poo..😆..my baby now 27days..😊

Same!! Baby i 4 weeks today.. Dy suka meneran2 n because of that also, dy ssh nak lena...

My baby 3.5 months old less stretching but in the middle of the night , she stretched alot

not sure...my baby aktif bergerak kaki tangan asal buka mata

Sama dengan baby saya. Mengeliat macam meneran isi.

anak sy now dah 3 bln, baru xde menggeliat2

orang panggil teran daging , baby nak membesar

Tak faham. Hehehe.... Maksud?