I'm worried 😶

How to know if your toddler is an autism? What are the signs? My toddler is 10m 2w.

4 Balas

Sama la anak sy pun ada autisme...skrg ni dah 2 years 4 month...dia tak respon bila kita panggil nama..suka berpusing jalan jengket lagi dia suka susun barang mainan buat mcm berbaris ..so far ok la sbb dia x agresif buat hal sendiri..tak pernah pun nak usik kawan or budak bwh umur dia

4y ago

sy jumpa pakar kanak2 masa umur dia 18 bulan...sbb dia tak ada reaction mcm kanak2 sebaya dia