How many hours of sleep a night do you get after having kids?
Voice your Opinion
Less than 5 hours a night
6-7 hours a night
More than 8 hours

2949 respon

14 Balas

Anak sy mmg tak suka tdo mlm . Tak meragam tp memain sorang2 . Tp klo siang mmg akn tdo mcm waktu mlm . Jenuh dh ajar tdo mlm n tahan dia utk kurang tdo siang . Tp hmmm😑😑😑

apelah susah tidur. Ade Mase tidurpun tak boleh sekali mengantuk time kerje jadi tak Tidurlah. biasa sehari 3/4 hours je dah syukur

Ank2 sya biasa lps isyak mmg dah tido.. Kdg si adk xdan isyak dah tdo

bby tdo pkul 7.3 pm bgn pukul 6.30 am.. ibu rileks je malam..🥰

4y ago

Samaaa 🤣

No experience yet

Less than 5 hours

Less than 7hours

need more sleep

Less than 7 hrs

6 hingga 7 jam