risau

Hola...morning gais...nk mtk pndpt la...perlu ke sy ke kk dlm musim pkp nie...sbb sy prnh kguguran awal khmilan sblum nie tp xsmpat buat buku...sy pesakit tyroid...ke sy tgu je shga pkp selesai...alhmdulillah sy cme rse bdn cm dedau je...kjp panas n kjp selsema je...fyi sy bru je lewat period smgu lebih...

risau
2 Balas

Hri tu sy ad seek advice dgn Dr.. Sy pun mcm sis pesakit thyroid.. Dr ckp once pesakit thyroid pregnant kena pergi kkia trus ckp dkt dyowg sis pregnant and ad penyakit tu.. Dr ckp kita mmg kna buat bku pink seawl blh sb mcm kira special case lah n dyowg mmg akan pntau.. Itu Dr pakar sy la yg ckp.. So sis try la tya Dr sis sb sis sllu ad monthly check up kan dgn Dr

Tahniah