anak sy dah lama selsema tapi tak baik2 lagi kjp okay kjp tak

sblum ni teruk selsema anak sy tapi skrg kurang dh cuma selsema anak sy ni agak lama la.. tkapa ke bila anak dah lama selsema? cuma time tido tu jrg dh bunyi kok2 tu .. sy dh bawa p kilnik tapi drng kata biasa je cuma sy risau sbb dh lama sgt selsema anak sy ni tak sembuh2.. pls momy2 normal ke mcm ni atau ada tips utk kering kan selsema baby 5bulan #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Balas

sedut or bersihkan pkai nasal aspirator x?

6mo ago

anak sy tak Sesuai pakai nasal tu makin teruk .. jadi sy pkai titis tu je