sekadar luah persaan 😔

hmmm .. saya sedih sgt , sepanjg pregnant husb tk rjin bwak kluar jln2 .. smpai skrg sya dh 8 bulan .. bila saya ajak kluar msti je bgi alasan .. saya stress sgt .. knpe laa dia tak pham .. takde mse lansung untuk saya .. dia tak hrgai saya lnsung kandungkan anak dia .. nasib bdn laa dpt suami cmtu .. kdang2 smpai tahap saya dh tak tahan hidup cmni .. ade suami mcm tkde suami .. semua saya buat sendiri .. prgi mna2 pun sndiri .. saya harap sgt , jgn smpai saya jdi tawar hati dgn husb sayaa .. sebab saya penat brsabar ..

13 Balas

Mgkin sis kena bgtau dia.. Certain lelaki mmg xfaham benda2 kiasan ni.

Pernah bincang dgn suami tak pasal semua ni ?

Tahap kesabaran seorang istri itu memang ada tahap...