Kurang selera makan

Hii. Sy nak tanya skrg dh masuk second trimester tapi still kurang selera makan. Lagi lagi nasi. Memang takde selera sgt nak makan. Kadang2 risau. Mmg before pregnant tak byk makan tp since pregnant lagi takde selera. Sy takde apa2 alahan dari first trimester. Cuma takde selera makan je. Boleh suggest tak mcm mana nk bagi ada selera makan. Risau effect kt baby. Terima kasih semua.

2 Balas

dulu pun sy mcm tu..tapi 2x gak masuk hospital..sbb air dlm bdn sikit..

2y ago

Tu lah risau jgk jd mcm tu sbb kurang makan n kurang selera sume. Tp harap2 takde ape.