Taktahu pregnant ke tk😂

Hii siapa tahu kalau mcm ni pregnant ke tk? Kita check skli je bru..korng nmpk tk line tu kabur kabur😂 tpi period saya lgi 12 hari.. check ni pun sbb kalau mkn or minum benda bersusu mesti muntah..

Taktahu pregnant ke tk😂
2 Balas

Bleh cek lagi a week ke..sbb doc penah ckap kalu line tue timbul terus lepas 3 second tue betul..kalu dah lme biar bru nmpak tue cam false..take care teruskan mkn asid folik jgn miss sbb its helps a lot n smoga ade rezQi sis..

3y ago

positive tu sis dulu sy pun mcm tu lps 2 jam sy baru timbul 2 line yg samar2 sngt tu memang dr ckp klu mcm tu false tp sy try lg 3 hr lpstu line terang dah tahniah ye...nnt try lg insya allah ada tu

Masih awal lagi tu. Nanti try chek upt lepas seminggu @ test smula lepas lewat period nanti. Kalo rajin celup tiap pagi😆 sampai line jadi makin terang. Beli upt kat shopee murrmurr je. Jaga diri 😘