tumpang tanya! ?

hii, saya nak tanya saya dah buat pregnancy test 3 hari lepas n its positive. tapi tetiba harini saya dtg period, saya tak pergi clinic lagi sebab husband saya kerja luar daerah. anyone pernah alami macam ni tak?

21 Balas

sy dlu mcm sis jgk.. tetibe period tapi sakit perut mcm senggugut but lg sakit.. then pergi hosp cek & early pregnancy miscarriage..dia turun sniri xkne cuci.. tu pun lps sy tny spupu pakar o&g dia takut ectopic pregnancy bahaya. better g jmp dokter sis.