period bole pregnant?

salam semua saya nak tanya.. saya test pregnancy positive.. tapi harini saya datang haid.. kalau macam kes saya ni macam mane ye??

2 Balas

Kena scan jumpa Dr. UPT bkn kptusan muktamad hamil. Sebab... Bila ada cyst... Taw Actopic pregnancy UPT akan positive juga

Dah pegi scan tak dear? Nt consult dgn doc. Risau hamil luar rahim.

5y ago

Oh, kena tggu another 2 weeks lg la cemtu utk cek. Hopefully baby sentiasa sihat dan kuat kat dalam. ☺