UPT Positive tapi period

Assalamualaikum.. saya nak minta pendapat. Saya buat pregnancy test di rumah positive. Try guna clearblue pun positive dan ikutkan date clearblue sama dgn estimate date based on last period. Tapi harini keluar darah macam period dan dah cek hospital. Tapi doktor cakap UPT negative (urine petang). Ada yang pernah jadi macam ni tak? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

UPT Positive tapi period
3 Balas

oh saya pernah jadi macamni, endup memang pregnant. ni dia tak dapat detect sangat bila petang sbb kandungan kita tak betul2 kuat lagi

sama sis pergi klinik doktor ckp tk mengandung tpi upt positif

sekarang SY TGH alami