Hi oktober mommies.

Dalam 5 bulan lebih lagi nak due.. x sabar n excited rasa nak bersalin.. ade org kedah ke kat sini?? Tgh pikir nanti nak bersalin kat sultanah bahiyah atau hospital jitra je? Sebab dua tu je paling dekat. Mommies ade pengalaman bersalin kat dua hospital ni x?? Share la sikit...

3 Balas

saya org kedah tapi bersalin kt kl, sama lah due bulan 10 tak sabar dab takot utk bersalin walaupun anak no 3, induce dah rasa normal pun dah rasa, mintak2 la boleh normal kalini 🤣

hii...Sy Kedah,awk due bila?Sy ank first brsalin kt bahiyah Ada part ok Ada yg X ..yg second ni x tau lg nk brsalin mna sbb sgkut gdm plak...