Tanda bersalin

Hye mommies, im 37 weeks now. Nak tanya siapa yg dah ada pengalaman, semalam pagi ade spotted darah on my panties lepas tu dah tak ade until now. And ada rasa sakit sikit sikit mcm period pain kat perut cuma tak kerap dtg kejap kejap je. Am i giving birth soon? ?

2 Balas

yes tu tanda² sis..sy masa 37w pun turun tanda air..lepas tu warded dan masa kat hospital sakit perut sgt² last turun darah..dan bukaan sgt cpt 10cm lepas tu..smga dipermudahkan urusan bersalin sis

saya pernah alami situasi mcm tu n d syorkan utk pergi hospital...