nak tanya sikit

35weeks 4 day , rasa ade sikit rse sakit belah bawah ,tpi tak lah sakit sangat , mcm rse pedih ade bende cucuk, and kadang rsa bawah ade skit rse pedih, ade ke to tanda baby dah nak keluar???

2 Balas

Sy skrg 33weeks, tgh rasa apa awk rasa. Rasa sakit mencucuk kat vagina tu kan. Kadang2 rasa mcm kene jentat letrik pun ada dia punya sakit tu 😅 org ckp tu tanda dah tu sbb kepala baby dah masuk laluan. Kita kene get ready jela. Semoga yg baik2 utk kita ya 🤲🏻😘

Dah tnda2 da tu..kdang rasa ngilu kat area pelvik tu