Najis anak minum susu fm color hijau lumut. Normal ke?

Assalamualaikum mommies semua. Sy ada kerisauan tentang najis anak sy. Anak sy 5bulan dah start minum susu formula sbb susu badan sy drop. Mula2 sy bg susu S-26 dia sembelit. Then tukar enfalac gentlease dia berak hari2 tp cair and warna mcm ni dalam gambar tu. Normal ke? Please helppp 🙏😥

Najis anak minum susu fm color hijau lumut. Normal ke?
3 Balas

Baby saya berak dia mcm ni jugak.. dh 3 hari tukar susu lactogen.. x normal ea berak warna cmni.. risau plak rgok warna taik dia.. perlu ke tukar susu..sblom ni dupro,tukar susu lactogen ok xkembung.. berak sehari sekali..

pn x nak cuba milkbooster ke 🤭 kalau nak boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/naktrynufiya

Blaja guna nsfw utk pic mcm ni pls