bayi 1 bulan 14 ary full fm berak ijau cair

Assalamualaikum,,ank sy skrg susu full formula sbb susu bdn sy kurang,mula2 minum susu dutch baby,Dy berak2 lepas tu tukar susu formula similac tapi sy perasan ank sy setiap Kali minum susu mesti dia kentut2 sekrg kerap kembung perut ny,,awal2 minum tngok mcm ok knp mcm tu ye,,,tolong siapa ad pgalaman mcm sy...nak tukar susu s26

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn anak minum susu fm..anak sy fully bf..tp xpe saya try up status puan ni ea..harap ada mommy yg blh share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms