First ?

Hii. Ada tak kat sini yang bakal melahirkan baby pertama. Ape perasaan? Saya due date bulan 12 ni, tp hati ni rasa Happy bercampur takut je. Cmana laa nanti dia jahit kat bawah tuu. Ngiluuuu. Terbayang kdg sebelum nak tidur. ? sebab takde pengalaman lg ?

68 Balas

Saya baby pertama juga tapi due 18/2/2020, nerves juga rasa

5y ago

Hihi in shaa Allah sama2 dengan saya moga awak dngn saya dan baby kita sihat3 selalu, panjang umur dan semoga Allah bantu kita permudahkan urusan kita semudah3 nya. Amin3 ya robbalamin

Sy pun 1st. Due 30/8 ni. Agak berdebar2 jugalah.

Saya pun first..11.10 due.....rilek.je sis....

5y ago

Rilek dan beserah ke kepaada Allah....

Saya pon first ..due 18/7..berdebar ja rasa..

Tak sakit pun😊..Jgn fikirkan sgt.

saya..due date bulan 10..

Yes.. due is octover. 5

😥😥😥