Sakit tulang pelvis 😖😖

Saya baru 33week,akhir2 ni saya selalu sakit dekat tulang pelvis. Nak jalan pun sakit,bangun pun sakit,duduk nak bangun pun sakit pastu jalan dah macam penguin 🐧..aduhai..kadang2 di sertai dengan sakit bahagian pinggang. Ada Tak ibu2 dekat sini kena macam saya?? Ada apa2 petua boleh release kan sakit dekat bahagian tu??kadang2 sakit sangat saya Tak boleh tahan😭😭

1 Balas

Normal sebab baby dah start turun dkt laluan bawah. Banyak2 berehat ye 😁