Isteri...

Hidup jadi isteri ni mmg kena makan hati ke? Aku tgk, baik mak aku... Mak mertua aku... Makan hati jek memanjang... Lps tu aku tgk... Klu yg xde nk mkn hati, trlalu mengikat suami plak... Mcm akk ipar aku, cian plak pd laki dia... Mcm abg aku pun sama, dhx terurus... Bini plak yg seronok... Dunia... Dunia...

13 Balas

Tak semua macam tu. Rezeki masing2. Hidup berumahtangga ni kena ada sifat timbang rasa antara pasangan.