i want my FREEDOM 😢

hidup dgn mertua ni everything must be PERFECT kan?? sampai kita kna abaikan rsa untuk diri sndri bergerak bebas. hmm balik keja pkul 1 2 pg. then nk expect bgun awal buat suma bnda dlm umah tu. aku bukan xbuat apa lngsung. at least yg mna sempat aku buat. engt aku robot??!! 🙄😢 mmg tgh mncri umah sewa tpi blom ad bajet dan umah untuk pindah. dah setaon dah. anak pon xberi ksmpatan nk jga ank sndri. ank sndri kot, kita pon nk jgk jga ank sndri walau letih mn pon. entah laa. smoga kuat wahai diri 🤷🤷

4 Balas

kesimpulannya di sini make sure before kawin ckp awl2 dgn bakal suami masing2 xnk n xmau serumah dgn mertua.ini nasihat tulus ikhlas dr akak buat adik2 kat luar sana yg sdg dibuai cinta konon2nye indah tu.kalau bakal suami adik2 x mmpu nk mnyewa apatah lg nk beli rumah jgn la kawin dulu k.lps kawin sndiri yg unhappy n merana...kita prmpuan kena cerdik sikitla cari psgn tu.cinta shj x cukup!!!