just share

Xsabar nk blk rumah sndri.stay dgn mil ni ad je bnda xkena.nk buat itu ini dkt ank pon sikit2 xblh sikit2 xelok.mak sndri pon xda nk tgur itu ini sgt.pdhal lg kuat pntng dri mil ni.bosan

3 Balas

hmm sy pon sme sis. smua xbole nk buat. yg dorang buat smua btul. smpai kita nk jga ank sndri pon xdpt. smpai la ke skrg. anak nk msuk setaon da. hmm sy xnk ajar ank puting tpi mil fil pksa bg jgk sbb xnk dy nges. smuanya ikut cara dorang. mna hak sy sbagai ibu dy??? 😢😢

3y ago

Sabar tau sis. Pada pendapat saya, sis kena bertegas. Apa yg sis lakukan utk anak adalah utk kebaikannya. Sis berhak ke atas anak sis. Maaflah, saya jenis tak boleh bertolak ansur dgn orang suka diskriminasi walau siapapun dia. Sis lembut sangat. Berlembut boleh tapi kena bertempat sis. Buat baik. Bertegas & abaikan apa diorg kata/nak fikir sbb kita cuma jalankan tanggungjawab kita sebagai ibu. Diorg xboleh campur tangan & halang sis dlm bab anak. Saya doakan yg terbaik utk sis sekeluarga. Sbb sy pun pernah duduk rumah mertua tp skrg dh pindah. Duduk dgn mak sy sendiri pun byk masalah.

sy dulu ank first trpksa pantang ngn mil sbb mak keje..sama la sume xkena ckp pon cm nk mkn org je..pastu asik ngis time pantang xsabar nk balik umh mak sndri..

5y ago

😌

Hehe nasib baik sy pantang rumah sendiri dgn suami

4y ago

Baby first ke?