First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Balas

Sy pun xtau nak beli bila, mungkin dah boleh start beli keperluan lain tu

mcm sy..dh complete smua..6 bulan dh bli..😂 excited sgt2..

Bole dah kot beli sikit2 tiap bln. Takla berat sgt beli sekaligus nt.

Dah boleh beli, nnti perut makin besar tak larat nk cari barang

boleh beli sikit-sikit sis. i pun first baby pun beli sikit-sikit ..

Sy 1st baby jgk. Tp skrg da 5bulan tgu 6 bulan la bru start beli

hehe.. sapa2 ada senarai beli persiapan utk baby n ibu tak ?

Okay je! Cuma baju newborn tak perlu byk2! Nnt cpt outgrown.

6y ago

Okay tq 👌🏼

Saya start cari barang sikit2 bila dah masuk 2nd trimester 🙂

I started at 5months. Beli skit2.. so i can budget myself 🤭