feel too normal

#firstbaby i’m in my 6weeks pregnancy now. is it not normal for me to feel okay during this trimester? i mean i’m not feeling the sickness or any normal symptoms during first trimester. or is it too early to tell?

15 Balas

saya dari tunggu nak period sampai dah confirm preg 7 minggu, sakit perut macam period pain, breast bengkak rasa berdenyut2 dan tak selesa baring duduk semua... doktor cakap permulaan preg semua hormon sedang aktif. harap pregy mummy semua kuat sama2 kita cuba untuk baby kita.. #firstpreg

2y ago

sama mcm sy

ikut pada org sis, ade org mmg xde morning sickness smpai lahir bby, ade org time trimester kedua or ke3 bru kena.. mcm kakak ipar sy dari awal mgndung smpai nak beranak mmg fullday sickness.. brdoa la moga dipermudahkn ye... 😘

Normal ja, lain org lain pregnancy simptom. Tpi simptom tu akan berubah stiap trimester. Saya pun first2 tiada rasa apa2. Tpi secnd third trimester ada simptom yg berlainan

It’s normal, it depends on your body jugak. N I guess 6 weeks its too early for u to know. Well, don’t jinx it, u might feel it soon n it isn’t pretty 😖

Bersyukur xde alahan. Sy dh tggu hari, rezeki, tiada alahan langsung. Allah permudahkan urusan kehamilan sy. Moga lancar waktu sy bersalin nt.

saya xde pening@muntah ..cume mgidam makanan& bdn start panas pkul4-malam..nak kate demam Tak demam, tp suhu bdn tu panas, bdn jd lemah ckit..

Sy pn sis tak da rasa loya2 ke apa ke.. Haritu je time 5w rasa sore breast telanggar sikit sakit.. Sekarang nk masuk 7w dah kurang da

It’s very normal however you feel. Just that its gonna be a bit of a concern having morning sickness or whatsoever.

normal je tu awak, saya pun tkda morning sickness. skrg 5weeks. cuma sakit pinggang n sakit kepala yg ringan².

Samalah..saya pun xda alahan..6 minggu 3 hari arini..just payudara saja berdenyut2..risau juga kan..hurmm