Ada tak mommy yg dah 4week ++ tp belum nampak kantung? Terima kasih

Help this mommy out.

6 Balas

sama laa awk.. sy haritu boleh tgok rahim kembang je.. nak puas hati elok pergi scan mggu ke 10 boleh tgok baby dh ade kaki tangan jantung denyut2.. 😊

sama lah, saya pun scan 4 weeks tak nampak apa lagi. Doc suruh repeat nanti 8weeks baru nampak baby. 6 weeks pun boleh tapi ni nampak kantung je

me. 4 - 6 weeks xnampak lagi. doktor suruh datang dalam weeks 7- 8 untuk cek saiz baby tally dengan tarikh due tak

4w terlalu awal. paling awal nak tgk 6w ke atas, tgk jugak ketebalan dinding rahim

4w awal sngat ape pun x nmpak.. nmpak rahim je kembang. Lepas 2 minggu baru scan.

Mmg xnmpk apa2 waktu ni. 5-6w baru nampak.