Keputihan & miss v berbau

Hai mommy.. Ada tak yg mengalami keputihan yg banyak, gatal dan berbau pada Miss v .. Mcm mana mommy solve this problem. Terima kasih sudi share petua.. ❤️

2 Balas

boleh cuba rendaman air suam/air garam/air sireh. makan yogurt, kurangkan manis, more plain water. kalau masih tak okay/berkurangan, consult doc.

Cuba sis try basuh dgn air sireh.. yg dah direbus. Bancuh bg suam.. ambil daunnya gosok pada miss v. Insyaallah menjadi