Normal ke 4week masih belom nmpk kantung ye?doc ckp dinding rahim dah menebal...😔😔

4 week tak nampak kantung

2 Balas

Normal . saya baru pergi scan lepas isyak tadi, nampak kantung je. ikut LMP 6w4d, tapi bila scan kantung 5w4d. InsyaAllah 5-6 weeks nti nmpk, kalau rezeki boleh nmpk hearbeat sekali.

2y ago

amin..moga makbul doanya...

Puan kena scan dari atas atau guna tvs?

2y ago

dari atas...doc tu ckp mse nie bby masih dkt Kwsn ari2 blm naik ke atas..betul ke ye?sblm nie ade jgk sejarah bby x menjadi...itu yg risau sgt..