molar pregnancy..

Pada usia kandungan 5 minggu nampak kantung cantik sgt tp td pergi scan (klinik swasta )sepatutnyr usia kandungan 8 minggu kantung dh tiada n doktor ckp mgkn molar pregnancy.. tp darah tk keluar.. adakah sy kena tunggu sampai keluar darah baru pergi hosp atau hari isnin pergi ke KK check...

1 Balas

Kandungan molar ni.. Kandungan anggur isi.. Memang x da baby.. And x akan keluar sendiri.. Memang kena d&c selalunya.