Molar pregnancy

Assalamualaikum semua..maaf nk bertanya..ad X yg wt operation molar pregnancy kne d&C setiap 2 minggu sekali? HCG masih tinggi n Rahim still tebal

2 Balas

saya before ni molar pregnancy, mana ada buat d&c 2 minggu sekali? tak nipis ke rahim? sbb d&c tak silap cuci kan? macam saya kalau bhcg masih tinggi doc akan on ubat kimo.

4mo ago

Rahim Sy masih tebal n HCG masih tinggi wlupun dh cuci sblm ni..sbb tu after 2 minggu doc suruh cuci lg..kne tgk LG la 2 minggu LG cmne..myb LPs Ni kne on ubat kimo jg la tu .sbb doc Kata bergantung pd keadaan..setiap org X sama

br buat d&c 2minggu lepas...smgu sekali kna amb darah kn nk tgk hgc tinggi ke x...

4mo ago

ooo kl tebal lg kna cuci plk yaa...dia bius lg ker,alahaiii...sy mgu ni temujanji ke 2...br nk tgk bacaan hgc...seram lah plk